![]() |
Hmm.. no wiec dajemy xD wpisyyy xD żeby nie było :) Piszę sobie z Blandzią na gadu: Gosia (ja) : A to ja teraz robie te zadanie... :) Blandzia: Jaś też. Hm. Jaki jaś? xD Zwracam się do Blandzi z prośbą o towarzyszenie mi w drodze do kibelka: G: Chodź ze mną do kibla.. będziemy robić to na sposobów różnych sto, ze mną będzie ci jak w raju... ;p nanana;p B: .. ee.. okej :D Nasza rozmowa na gadu ;] dotyczyła akurat wklejenia czegoś na tego bloga : Blandzia =] 17:02:42 i dej costam jeszcze Blandzia =] 17:02:54 to z kiblem Gosieńka =) 17:02:55 czo?;d Gosieńka =) 17:03:01 to zarazo Blandzia =] 17:03:04 "chodz ze mna do kibla, bedziemy robic to..." Gosieńka =) 17:03:10 lolz;d Blandzia =] 17:03:12 jako zarazo Miałam napisać "ZARAZ" ;] Autorka: Gosia :) :* |
|
Tak napisali inni: |
06.10.2006 :: 10:52 :: leic-cache-4.server.ntli.net spiaczka Wariatki i to jeszcze zboczone :P Za dużo jaracie i pijecie i wogóle wszystkiego za dużo. Może to ta szkoła ma na Was taki wpływ. Tak, myślę, ze za czesto do niej chodzicie i Wam siada na łepetynki :P Pośmiałam się nieźle, pozdrawiam. |
04.10.2006 :: 19:10 :: host-ip22-167.crowley.pl Blanda Miałaś dać: *zarazo? to o tej zarazie też daj!*a ty akurat wycięłaś to :PI nie dałaś tego z Nicem=P |
Talk.pl :: Wróć |